B E A V A T K O Z Á S O K

Ennek az oldalnak az a célja, hogy a leggyakrabban végzett szájsebészeti, valamint arc-, állcsontsebészeti beavatkozásokról adjon rövid, általános tájékoztatót. Ez nem helyettesíti a személyes konzultációt. Az Ön általános állapota, a betegség/elváltozás súlyossága, az anatómiai viszonyok, az igények és a lehetőségek mind befolyásolhatják a kezelési tervet.
A személyes találkozás során, a klinikai, szükség esetén röntgenvizsgálatot követően tájékoztatjuk Önt arról, hogy milyen beavatkozást tartunk az Ön számára legideálisabbnak. 


Szájsebészet


Implantológia


A fogászati implantáció a foghiányok pótlásának legkorszerűbb módszere, a többi fogat legkevésbé károsító eljárás, a hosszú távú eredményessége nagyon jó. A fogászati implantátum olyan művi foggyökér, amelyet azért ültetünk az állcsontba, hogy arra koronát, hidat, vagy műfogakat rögzítsünk. Az implantátumot elveszített fog helyére lehet beültetni, és az a gyógyulás és a pótlás elkészülte után annak funkcióját képes átvenni. A fogpótlás szinte ugyanúgy működik, mint annak előtte a saját fogak.


Állcsontkorrekciós sebészet



Állcsont-ortopédiai kezelésre és műtétre akkor van szükség, ha a harapási rendellenesség az állcsontok növekedési zavara miatt nem hozható rendbe fogszabályozó kezeléssel egyedül. Ebben az esetben a fogszabályozó kezelés mellett sebészi beavatkozásra is szükség van. Bővebben